mat

Var just på Ica. Tänkte bara handla apelsinjuice, men det blev lite mer än planerat. (som vanligt.)

Inhandlade toapapper, en chokladmuffin, färsk fettucine pasta, avocados, pesto, ägg, frusen färdigmat att värma i ugnen, chips, päronsaft och meeer. Jag är galen.

Och nu är jag jättesugen på pasta med pesto och avocado men jag orkar inte laga mat :(

Utgång

Först hamnade vi i Fridas lägenhet. Simon var där också. Vi fick höra om hur Simon kvällen innan släpat runt MArtin i hennes lägenhet (i fötterna) medans martin dunkat ett glad med jägermeister i golvet. LOL. Mycket städning efter att man haft MArtin på besök.
Vi hade ett par drinkar sedan drog vi till Plaaaza.

Där satt vi ett tag! Hade allmänt trevligt, såg massa folk från högstadiet HAHA, stört att se alla gamla nördar igen. Alla är sig lika.

Sen såg vi Nisse och Rikard. Ännu skummare. aahaha, men kul.

Vi beställde in några asgoda röda drinkar. Visste inte vad de hette men försökte få in en till, fick en som SÅG likadan ut. Visade sig att den smakade skit. BAH. Vill kommapå vad jag drack :P


 Collo unt Linnea PUSS

 Frida, jag och Martin. (snygg min martin xD)

 Här är dom gooouuuuda.


Fortfarande rätt trött från igår. Måste vara värre för Collo dock, hon var tvungen att jobba tidigt på morgonen idag. Stackarn !


PEACE


oooh!

Mamma hade glömt bort en av mina födelsedagspresenter, så jag fick den idag!
Och det var inte vad som helst, utan det var en väldigt smaskig parfym!
Och inte vilken parfym somhelst utan en från versace!! Yay ! *snobb* 0:)
Doften heter Red Jeans och är ganska fruktig. (jasmin, lilja, mysk, vanilj m.m.)

*GLAD*


Utgång




I äran av min 19-årsdag gäller utgång för öl ikväll. I sällskap med gullsnuttarna (lol) Martin, Collo unt Linnea.
Jag peppar!

Woh!

Ett jobb jag sökte har kallat in mig för informationsträff på torsdag! Jiiipppie! Hoppas att allt går bra :) Håll tummarna för mig på torsdag! =]

Grr har lite småpanik över att städa lägenheten, men det ska la gå.

mooo

Angel

Don't know what I'm gonna do
About this feeling inside
Yes it's true - Loneliness took me for a ride
Without your love - I'm nothing but a begger
Without your love - a dog without a bone
What can I do I'm sleeping in this bed alone

Baby
You're my angel
Come and save me tonight
You're my angel
Come and make it all right
Come and save me tonight

You're the reason I live
You're the reason I die
You're the reason I give
When I break down and cry
Don't need no reason why

No Doubt..

..You're stressing out, that's not what rock'n'roll's about!

Faktiskt. Jag får allt ta och lugna ner mig lite. Göra mitt bästa och sluta stressa över att det inte alltid går som jag vill.
Idag ska jag skriva lite nya jobbansökningar och sedan kolla på 28 veckor senare med DAvid. (Igår kollade vi på 28 dagar senare) JAG ÄLSKAR ZOMBIEFILMER!

Stå ut med mig.

Var i Nässjö i helgen. Hela tjocka släkten samlas där varje höst då det vankas kräftfiske.
Var en riktigt trevlig helg måste jag säga. Kul att träffa alla igen.
Förövrigt så körde jag hela vägen hem!!! Skillssss! Börjar bli lite halvbra på att köra bil nu faktiskt =]


OCH morr. Huden på mina nyckelben är jättetorr och jag vet inte vad jag ska smörja in med. Mina vanliga parfymerade fuktighetskrämer verkar bara göra huden mer irriterad. HALP?

Neeej!

Det här händer inte.
Hur kan de här dagarna ha gått så otroligt snabbt?
Jag vill inte tillbaka, jag bara vill inte.
Det här kommer bli det jobbigaste på väldigt länge. Jag kommer sakna honom så otroligt mycket.
Jag har aldrig mått så bra som jag mår när jag är här, jag är verkligen glad. Jag tycker tillochmed om att vakna, för jag vet att jag kommer ha ännu en underbar dag. Jag kommer sakna att stå i morgonsolen i balkongen med utsikt över parkeringen och de nu välkända hustaken.
Jag kommer sakna att somna ansikte mot ansikte. Jag kommer sakna att vakna ansikte mot ansikte. Jag kommer sakna alla kramar och alla pussar. Jag kommer sakna att känna mig så fri från alla bekymmer. Jag kommer sakna att titta efter den blåa lilla bilen med vita ränder. Jag kommer sakna knackningarna på dörren när han kommer hem från jobbet. Jag kommer sakna familjeträffarna. Jag kommer sakna att laga mat tillsammans. Jag kommer sakna att slippa vara ensam.

Fyfan vad livet är orättvist.

Godmorgon!

Yaawn! Lite småtrött sådär. men fick nog nästan 8 timmars sömn i natt trots allt :D Muahhaa. Lyckades få Daniel att komma lite sent till jobbet den här morgonen...ehum 0:)

OH, igår förresten, believe it or not, köpte jag en klänning! Och inte vilken klänning som helst utan en Jane Norman klänning som jag köpte på Debenhams! ...Jag börjar visst bli lite snobbig. Men ååh vad underbart det var att gå runt där och se, känna och prova alla lyxiga klänningar, och nu har jag en egen partyklänning!! :D köpte dessutom en sån där liten..inte tröja, utan den går bara över axlarna liksom..så man slipper ha en ful tröja till sin snygga partyklänning. Den var rätt dyr för så lite typ men whatever den var också från Jane Norman ^^, JAG ÄR GLAD :D Kommer var så stört snygg imorrn.

Köpte dessutom en snygg ring på New Look, allo skulle älska den, det är en skitstor ring med en gigantisk blomma, och bladen är fejkdiamanter! Omnomnomnom! Aldrig sett såhär tjejig ut i hela mitt liv. =)

Men festen ikväll lär bli kul =D

PEACE

Yarp

Godmorgon. Shiiit vad jag är trött. Vi fick typ 6 timmars sömn inatt. Men legat och läst Narnia ett tag nu, sedan gått upp och duschat. :) Väntar på att Daniel ska säga när han kommer hem för lunch så jag kan börja med maten ^^ Ska servera mumsig veggie lasange, kokta majskolvar och sallad =D MMM.

Sen efter lunch tänker jag på egen hand gå ner till stan :O Läskigt, tror aldrig jag kommer hitta tillbaka igen ;) Tänkte leta efter lite kläder jag kan ha på mig imorgon på festen :O Har inte så jättemycket pengar kvar men ändå ^^, Kan ju kolla lite på New Look om de har nåt på rea =] för övrigt så äger shoppingen här.

SEE YOU WHEN I SEE YOU

Oi!

Halluuu, sorry att jag inte varit så aktiv på sistone. Inte hunnit.

Men jag kan allt redogöra lite kort över vad som hände i helgen:

* WoW (vi gjorde både AC och heroic BM)
* Pub (Några öl)
* Middag med Daniels föräldrar (Jag lyckades skvätta öl på hans mamma)
* Bio med Daniels vänner ( Vi såg Batman the dark knight. Bra film, vännerna var snälla fast visade inget större instresse av mig + at de pratade skit fort och jag fattade ingenting :D)

Idag då! Jag har bakat kakor! omnomnom. Daniel sa att de såg ut som snoppar :C Elackt. Sen har jag väl spenderat större delen av dagen att diska...sjukt mycket disk hade vi, men jag har tacklat den! Och sopat golvet. I am hardcore.

Imorgon ska jag på stan med Emma och Lilia, jippie :D Kommer bli kul, och förhoppningsvis hittar vi en bra present till Sarah. (ska dit på stoooor 18-års fest på torsdag,  de har hyrt en krog här i southend)

JAJA det var väl det mesta för just nu.

peace


Hejhopp

Ja, det var en lång resa, men nu sitter jag här i england i pojkens lägenhet. Han är på jobbet och jag sitter här och latar mig. Är trött, men glad. =)

Igår fick jag en egen nyckel till hans lägenhet! :O Kanske dags att jag ger honom en till min också. Oj vad vuxen man känner sig. *rädd*

Men som sagt, glad är jag :)

Hoppas ni alla har det lika bra som jag :D

peace

England

Yarp, nu ska jag till england igen.
Störande grej dock.. För att hinna med planet måste jag ta bussen som går 15.20.. Problemet är bara att från att jag kommit dit måste jag vänta 5 timmar på planet :( Så först 1,5 timme på buss och sen 5 timmar sittande på flygplatsen, sedan lite över 2 timmar på planet och sedan 1,5 timme i bilen hem till daniel...bläääääääääääääääääääääääääääääääääääärk!


PÖSS


Lolz.



Man kan göra mycket med photoshop.
Såhär skulle jag antagligen se ut om jag var med i den amerikanska såpan Glamour.
Hhahahaha. ^^

Om en kvart börjar sex and the city på 3:an! DONT MISS IT =)


peace

Jippie!

Kollade över statistiken på min blogg, och det visar sig att allt fler har börjat kolla in den! Vad glad jag blir! =] Förut var det i princip bara jag som hade kollat den varje dag ;) Såååååå tack alla ni som läser, det är kul att någon kollar på allt dravel jag lägger upp här.  Lämna gärna en kommentar när ni kikar in! :D

peace

Tvättdag

WUUÄÄH. Tvätta, tvätta, tvätta, hänga på tork, stryka, tvätta, tvätta, tvätta. Ja..Det är en sammanfattning på vad jag har för mig idag. Fy tusan. Sen vill jag beklaga mig lite över att min gulliga lilla nybörjarby på travian blev attackerad av en dumming igår, och han dödade min råtta :( Bah!!

Nåja, imorrn ska jag iallafall till England igen! Ska bli kul att se min Daniel igen =] Ska stanna hela 12 dagar den här gången, det är inte dåligt. Hoppas vi inte tar kål på varandra hawhaw.


peace

Buh.

Jag borde inte sitta och titta på Steven Tyler på youtube dagarna i ända. Mina tankar går ditt de inte borde och det känns verkligen som att något saknas i mitt liv. En kärlek som jag aldrig kommer få. Sjukt jobbigt. Varför kan man aldrig bara vara lycklig? Jag har ju allt och lite till. Men det är en certain someone jag alltid kommer tänka på och det kommer nog aldrig att ändras. Man kan inte släppa det som är ouppnåligt. Men that's life i guess.

peace

I could..

Steven

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
Far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure








teh secks

.mmmmm

Sexig man med sexig röst. mums.

Jag

Tänkte bara att det kanske kan vara användbart att informera om vart man kan hitta mig!

Helgon: Tinie
Fefo: Pyton
Lunarstorm: Tinie
World of Warcraft; servern Shadowsong, karaktärerna Tinie, Shadidja och Tinika.
Bitefight.org; Vampyren Tinie på server 10.
Travian: Tinie på server 7.

/PUSS från le nörd.

Spruta

Sov på soffan hos pappsen inatt. Inte lätt att sova där kan man ju säga, men men, brukar ju sova så sjukt mycket i vanliga fall så jag kanske behövde det där. Idag ska vi iallafall och fylla på våra hepatit-sprutor! :O Ick! ;) Det är väl det mest intressanta som händer idag.

peace

Lunarstorm

HAHAHA. Stört länge sedan man var inne på lunarstorm. Kände att det kanske var dags att uppdatera lite där. ;) Mitt användarnamn är Tinie, och jag har skapat ett quiz där om ni vill se hur mycket ni kan om mig egentligen!


peace

LOVE!

Alla som känner mig vet att jag har en crush på Alice Cooper. Måste härmed meddela att jag skaffat ännu en förälskelse, denna gång i sångaren i Aerosmith, Steven Tyler!! OMG, han kanske är lite småful , men sexigare snubbar går fan inte hitta o.o

fff


bara för att hålla er uppdaterade lixxx.!


Och för att göra grejen ännu mer gaaalen så hittade jag en bild på Steven Tyler och Alice Cooper TILLSAMMANS! OMG!

Hawt!!

De må vara gamla nu, men det gör dem inte mindre fantastiska. /drool.

Heeeej

Först av allt vill jag be om ursäkt för att jag varit aningen inaktiv på sistone. Detta beror till största delen till att jag blivit utslagen av värmen och tillbringar min tid hos mamma i hennes hus som är något svalare än min bastu till lägenhet.

RSS 2.0