Man borde inte klaga..

..Men självklart så gör jag det iallafall.
Efter att ha deppat över arbetslöshet foreeevaaar så har man äntligen ett jobb, och då slås man av verkligheten; att man inte har något fritid ALLS.
Jag börjar oftast 07.30, vilket betyder att jag får gå upp innan klockan 6 om jag vill hinna äta frukost. Helt sjukt! Sen efter att ha jobbat med barn en hel dag, (man kan inte precis slappna av) , så kanske man kommer hem vid 5-tiden och är ASTRÖTT. Man hinner i princip laga mat, äta mat, titta på något tv-program och sedan gå och lägga sig för man blir så jävla trött. Alltså...jag har INGET socialt liv alls längre. INGENTING. Och ingen hobby och ingenting. För jag orkar inte. Men jag har iallafall pengar. xD Snart. inte än X)

NÅJA, på lördag drar jag iallafall till england. Och även fast jag kommer jobba heltid även där så ska jag roa mig kungligt. så detså. OCH SÅ SKA JAG SUPA MIG REDLÖST JÄVLA FULL OCH INTE BARA PÅ HELGEN. För det behöver jag nu. En fylla. Det var längesen. Aaah, jag kommer få det så jäkla bra.

Just nu tvättar jag förresten. Längtar tills det blir klart så jag kan färga håret. Sen ska det torka och sen ska jag sova. Spännande liv man fått :P


peace dudes

Pepparkakor

I helgen var jag hos mormor och bakade pepparkakor. En av de få traditioner som aldrig ändrats.
Det kommer vara så hemskt när mormor säljer sitt hus, för jag tror att det är den enda platsen i världen jag fortfarande känner mig hemma på.
Men sånt är livet, ingenting varar för evigt och det är bara att acceptera.

Hur som helst har jag sjukt många pepparkakor om någon vill smaka :D

mhm.

Du vet inte hur det känns att vara skitlycklig och bajsledsen på samma gång.


Idag...

  • Åt jag lunch på Ming Palace
  • Skapade jag min tredje by på Travian
  • Kollade jag upp flyg till England. (första veckan i december)
  • Fick jag ett jobberbjudande av Swedish Fundraising. (vill man ha det?:S)


Hur var din dag?


Så fick man sin Death Knight tillslut..

Gnägg!


Jag är så kycklig! Wrath of the Lich King var roligare än man någonsin kunnat föreställa sig!
Okej visst, det är inte så jättemycket nytt för att vara ett expansion men OMG jag älskar min Death Knight.
Jag kände mig lite busig och gjorde en gnoooome! Hahaha kolla vad söt hon är! Caridee heter hon och här har hon snott en liten häst från Scarlet snubbarna. ^^ Det är ett föl förövrigt, jag har inte en megagnome.
Nu är Caridee i Outlands och lvl 60 ! RAWR.

Och för er som inte spelar WoW...ni kommer aldrig förstå den här lyckan ;)

peace

Fan

Men!! Smart som man är så förhandsbokade man inte WotlK...SÅ JAG FICK INGET. Fan. Jag ska tröstäta hela kvällen.

Mmmm..

<3

Om min pojkvän någonsin skulle få för sig att dumpa mig skulle jag inte tveka - jag skulle bli groupie. Lätt. Jag skulle inte vara nöjd förrän alla snygga sleaze,glam och rocksnubbar hade varit MINA. (I wish)
På bilden är Martin Sweet från Crashdïet, och han måste vara snyggaste killen i Sverige. UTAN TVEKAN.
Varför är jag så ytlig för? ^^

Blää imorrn ska jag upp skittidigt och jobba. Men that's life. Ska iallafall stanna uppe länge nog för att se Världens härligaste män på femman 21.00 ikväll. Det är faktiskt riktigt roligt xD

peace

Today

Sov hos Collo i natt. Var kul att träffa henne igen, var ett tag sedan :) Fick också se hennes mosters nya lilla bebis! Theo! Han är verkligen jättegullig ^^
Vid halv ett idag skulle collo ha lektion så hon skjutsade mig hem till min lägenhet där jag stannade en liten stund innan lunchen med pappa och brorsan. Vi bjöd pappa på lunch idag som del av farsdagspresenten! TREVLIGT :D
Ming Palace is the shit! All you can eat ;)

Så nu är jag mätt och belåten och ska glo på top model! woho ! ^^


peace

cool cool

WOHO! Första veckan i December ska jag få jobba med bokföring i ENGLAND! OMG so ausums! ^^ Pengar och massor tid med Daniel :D Fatta att man är glad =]
Ville bara att ni skulle veta. Nu ska jag käka och läsa Nemi.

When it all comes around she's a beauty queen

<3
oooh I get weak in my knees


MORGON! Sitter här vid datorn och njuter av att vara helt ensam för en gångs skull. Smaskar i mig passionsfrukt och mango-yoghurt och dricker english breakfast med en sockerbit och lite mjölk. Smarrigt.
Sitter och chattar på MSN med Daniel, alltid ett bra sätt att börja en dag. Men nu är han ute på rökpaus, så jag passar på att skriva ett blogginlägg! :>
Jag är ganska peppad faktiskt. Blev inte att man såg Hardcore Superstar turnén 2008, men då de ska spela in ett nytt album över jul så lär det ju bli en ny turné nästa år. Garanterat.. DÅ SKA JAG SE! Fyfan vad kul. Någon som vill följa med, just let me know. The more the merrier.

XO

Every moment spent with you is a moment i treasure

Idag har jag jobbat. Vi tog ut ungarna i skogen och det var roligt, men ruggigt väder så man blev ganska kall trots mössa och halsduk. Speciellt när det började regna..O.o Barnen är jättesöta as always och jag trivs jättebra. Så det är prima.

Igår hade jag något av ett sammanbrott och det var helt stört. Började bråka med typ alla och satt och tjöt och var trött på livet i det stora hela. Fyfan. Uttråkad kanske. Vet inte vad jag vill.  Men det känns bättre idag. Det är väl svårt att inse att jag aldrig kommer bli tillsammans med en rockstjärna, åka jorden runt och leva ett ascoolt liv och dö ung och snygg. Ohwell. drömma går ju.

Daniel har varit och kollat på en lägenhet idag, han planerar tydligen att köpa en. Knäppt...men vuxet i guess. Tycker han borde stanna kvar i den han hyr nu, den är asnajs. Men vi får väl se hur det går, den här är iof större och precis vid havet. Men ja, kostar därefter också såklart.

Jag är hemma och för trött att hitta på något, min dator är för seg för att spela på och det är inget bra på TV. Vad gör man då? Får väl bli lyssna på Aerosmith och kolla på bilder på snigga snubbar jag vill ha men inte kan få. Som vanligt. Fyfan vad jag är sorglig. Förr i tiden var jag själv den enda jag dreglade över. Kommer bli så igen så snart håret har växt tillbaka. lolz.

Life

Dance like nobody's watching;
love like you've never been hurt.
Sing like nobody's listening;
live like it's heaven on earth

FARS DAG

Wuuuuh! Idag ska man fira pappsen då ^^
Har köpt diverse trevliga saken till honom och lagt det i en korg!
Typ...pepparkakor, ost, glögg osv. HITTADE TYVÄRR INGEN SALMI. Bah.

Expressen..

Kunde inte tro mina ögon.
http://www.expressen.se/noje/1.1303831/hardrocksschlaget

HAHA. Shit. Expressen låter verkligen vilka lallare som helst bli reportrar. För det första kan människan inte stava rätt på bandnamnen, och för det andra hittar han på att de ska vara med i melodifestivalen. Eerrrr wutt...Crashdïet har för fan inte ens en sångare för tillfället.

I lol'd.

Idol

OMG!
Det är helt otroligt.
Det var rocktema på idol ikväll så jag var tvungen att titta, och OMG OMG OMG. Vem var gäst om inte Desmond Child. alltså SERIÖST. De fick TRÄFFA DESMOND CHILD. De träffade en fucking ROCKGUD. oooooook. Det här avsnittet var ascoolt. Jag vill fan också träffa desmond och småsnacka lite om hur steven tyler är och hur jävla snäll alice cooper är ...nej fyfan asså. *död*

Bond

Kom just hem efter att ha sett nya James Bond filmen på bio.
Efter allt negativt jag hört om den blev jag positivt överraskad!
Den var ju sjukt jävla bra!
Men gillade man inte Casino Royal kommer man inte gilla den här heller, för det är väldigt lik.
Jag älskar Daniel Craig som Bond, han är väl ingen bond-typ egentligen, men han är sjukt sexig och värsta actionhjälten ^^
Störde mig på hur vissa actionscener var filmade, alldeles för skakigt filmat och för korta klipp. Synd då actionscenerna var stört bra för övrigt, önskar man kunde sett dem bättre. NÅJA :D

i liiiiked it

Wasted time

Steven

Det är inte meningen att det ska kännas såhär.
Inte med dig iallafall.
Ibland önskar jag att jag var hon.

Oh-Oh-Oh...Bama!

Yaaaay! Äntligen ett steg i rätt riktning för USA, och antagligen hela världen.
Ausumz.


Hai2u

Helgen har jag spenderat hos pappsen. Var faktiskt riktigt trevligt.
Idag har jag jobbat och det var heller inte helt fel.
Imorgon väntar en 9timmars arbetsdag. Börjar 07.30...Tidigt men vem bryr sig, jag är peppad ändå.

PEACE

Tinie is Love.

Sitter och lyssnar på Hardcore Superstar och är allmänt nöjd med tillvaron.
Har gjort skitsnygg nagelkonst på mina naglar som jag lär visa bilder på ikväll eller nåt.
Ska snart laga lunch och i eftermiddag ska jag övningsköra med pappsen och sedan ska jag hem till dem och käka quesadillas och spela nintendo 64 med min lillebror.

Man börjar bli rätt haj på det där med bil nu! vrooom vrrrom.

RSS 2.0