Jag ändrade mig!

Man ändrar sig då och då. Och det gjorde jag med idag när jag var i telefonaffären. De hade slut på ericsson telefonen jag skulle ha, och sa att de inte skulle köpa in den längre. Då tänkte jag, AHA den är väl inte så bra då kanske, och så bestämde jag mig för Nokia 6500 slide istället. Spännande med tanke på att jag aldrig haft en Nokia förut. MENMEN det går säkert asbra. Jag håller för tillfället på att försöka lära mig hur telefonjäveln fungerar. Nokia är jävligt annorlunda mot ericsson :S

Telefon

Åååh det är så dags att jag skaffar en ny mobil. Mina telefonräkningar hos Telenor blir alldeles för dyra, så jag ska skaffa Tre Global nu (och självklart en ny frän mobil på köpet)  Har äntligen lyckats bestämma mig för att skaffa Sony Ericsson W910i, en riktigt snygg mobil med stor skärm och slide-funktion! DO WANT.

Ska nog ta bussen nu vid tretiden, gå förbi pappas jobb och lämna lite post till honom, sedan gå ner på stan och införskaffa min mobil, och sedan gå till jobbet! :O Mycket på gång, mycket på gång. Jag som ville spela datorspel ^^ Ohwell.

W910i.  Mmmh, looking pretty.


Aja, dags för mig att raida kylen i hopp om att hitta något ätbart.


Peace.

Have you ever

Have you ever needed someone so bad
Have you ever wanted someone
You just couldn't have
Did you ever try so hard
That your world just fell apart
Have you ever needed someone so bad



Baby let the moment take your heart away

Sex and the city the movie!

SHIT, jag glömde ju säga! Sex and the city hade ju premiär i England långt innan här i Sverige, så när jag var där hann jag se filmen långt innan alla ni andra MUAHAHAHAHA! Glömde bara berätta det haha, attans. Så kan det gå.

Iallafall. Självklart var filmen ytlig, typiskt amerikansk, slutade med löjligt happy-ending. Men VADDÅ, det var sex and the city och det var fan underbart! :D Allt man ville ha, vulgär humor, skitsnygga klänningar oooh, skoooor, och iiihk! Den var verkligen bra. Även fast det kändes lite vemodigt... Nu är ju sex and the city över, för alltid. bah. Kommer sakna, en av de bästa serierna jag någonsin sätt. Men filmen var en hit, verkligen. Se den! :D



Sverige igeeeeeeeeeen.

Nej. Nej...nej nej nej och åter nej. Jag är tillbaka. Och det suger. Hårt.
Kom hem natten mellan söndag och måndag, flygbussen kom fram i linköping omkring midnatt. Självklart var det iskallt, spöregnade och alla bussar hem hade slutat gå. Det var inte annat än att spendera sina sista pengar på en taxi hem. Jajemen. Dyrt, men det var det banne mig värt.

Det var fruktansvärt, hemskt, förskräckligt i söndags att gå i från Daniel. Herregud. Aldrig varit så ledsen i hela mitt liv kändes det som. Ville bara störttjuta, springa tillbaka in i hans bil och säga att jag aldrig ville åka hem igen aldrig, att han skulle köra mig hem till sig igen och att jag skulle kunna stanna där jämt.
Men så var det inte. Bita ihop, gå in på flygplatsen, vänta vänta vänta tills man får veta vilken gate man ska till. (för på Stanset stämmer ALDRIG gatenumret man får på biljetten bara så att ni vet)
Sen flög man hem. Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

Och nu är man tillbaka i gråa Sverige, i sin smutsiga lilla lägenhet, tillbaka på sitt jävla jobb man knappt får betalt för.
Jippie.

JÄKLARNS VAD PESSIMISTISK MAN FÅR VARA DÅ, tänker väl du. MEN Ja, det får jag. SÅDETSÅ.

Overandout.

Jäklarns öl.

Har världens pollenallergi. Kunde inte sova på hela natten för att jag snörvlade som en idiot och det rann slem i halsen på mig. Jag och Daniel hade varit på puben tidigare på kvällen och druckit några öl. Lättpåverkad som man är hade man även en irriterande bakfyllekänsla där man låg där och snörvlade. alkohol tar bort effekten av allergimedicin. DET SÖG JU.
Dessutom höll jag stackars Daniel vaken också. Rwlwlwlwl. BAD GIRLFRIEND.  Vi ska ju dricka idag med, men jag är redan förstörd av allergi och jag oooorkar inte detta. buuh.


nöff

STUDENTEN

dammit, glömde ju påpeka att jag faktiskt tagigt studenten nu, och är en fri kvinna!
(Hur tussan kunde jag glömma det?) haha aaaaaaaaanyway det var riktigt roligt även om jag var skittrött och kände mig som en zombie större delen av dagen!


                                                                                    aaaaa
Me unt annabel, salongsberusade (hah) och glada!

ENGLAND HERE I COME!

Om fem timmar går bussen till flygplatsen! Yaaay I'm so excited! Har en skitliten resväska och det är ett problem, för jag har massor saker som ska följa med till BRITAAANIA. Wooo! Men skitsamma , det löser sig alltid. Hoppas mamsen kommer snart och hämtar lilla ninen. Sen ska jag skriva ut mina biljetter och sen iiiihhhhhk ska jag snart diiiit! wiiie. Hahaha förlåt men jag är helt sprallig ^^

Okej, ska prata om något annat så jag inte blir helt störd. Läste lite på Tila's blogg och hon har tydligen kommit på att det är jättehemskt att tortera djur. (Wow tila, redan..) Men hursomhelst hade hon gjort någon skum liten video om djurtortyr och slakteri och sådant, och även fast den var jätte-B, så fick den mig faktiskt att börja gråta. GO TILA! Ascoolt att hon tagigt ställning mot djurplågeri och köttindustrin. Skitsamma om hon uttrycker sig lite konstigt. Älskar tila tequila lol ^^


PEEEEEEEEEACE

Lookin' pretty.

Mixwit

Yawn.

Jag är lite småtrött sådär. Ska gå upp relativt tidigt imorgon då jag har tid hos optikern. Yay för att ha folk pillandes i ögonen på mig. Borde väl gå och lägga mig nu så att jag slipper visa upp blodsprängda sömnbristsögon.

Det är mycket man borde!


When I get home from work,
I wanna wrap myself around you.
I wanna take you and squeeze you
Til the passion starts to rise.

I wanna take you to heaven.
That would make my day complete.




WHAT'S NEW?
- Får numera näsblod ett flertal gånger om dagen p.g.a allergi..usch.
- Käkade extremt god blåbärspaj idag.
- Tinie fick ett par snygga ehpick-boots från karazhan igår.


Peace.

Bimbo

Rawr. Min bimbo börjar bli stor. Hon håller just på att utbilda sig till frisör. Hahaha. Vad stolt jag är! :'D
Ni kan ju alltid bli kompisar med mig på missbimbo.com om ni känner för det.
Min bimbo heter Worlddominatrix.

ddd

Sweet as sugar baby

Skolan är över.
Jobbet går jävligt bra.
Har studentfirandet framför mig.
Ska snart till england i en hel vecka.

YAY!


RSS 2.0