Stressigt.

Flängt runt hela dagen med pappa och kollat på lägenheter.
Hittade en najs najs trea till honom dock! Den var jättefin :) Så det blev den.
Nycklarna har vi redan! yay.

Nu är jag hemma hos mig igen och är lagom stressad! Daniel ska komma hit ikväll och jag måste fortfarande städa, tvätta och handla! Nu är iallafall en tvätt igång thank god, och jag ska springa ner till affären och köpa in lite saker.

CIAO

You know she's a beauty queen!

Tin! ^^

Yes yes, det var längesedan jag visade min nuna för er alla.
Här är en webcam bild på mig och en av tröjorna jag köpte igår! :D YAY för prickigt!

PEACE

I'm getting closer baby hear me breathe

ah, ah, ahh!

BURN WITH ME, HEAVEN'S ON FIRE!



Hejhejhej. Vaknat, duschat, sminkat mig. Sitter nu här och sitter. Ska käka på ming palace vid 14.00 idag med farsgubben och bror min. Alltid lika trevligt. <3 all you can eat. Och efter käket ska jag dra runt på stan och försöka hitta en julklapp till Collo och sen nånting att ha på mig på nyår! :O SVÅRT. Har iallafall köpt silvernagellack XD

MÅSTE börja städa nu. och ringa rörmokarn. Herregud vad jag är seg. Nåväl, jag har iallafall hunnit städa hallen ;) Och bokat tvättid. Alltid något right?


AAH om jag glömde berätta så träffade jag Sara igår! :D Jättekul, var längesen man sågs. Vi var ute och shoppade på rean. Vi köpte asmycket! Haha längesen man hade en sådan shoppingsession... jag har saknat det ;) Nu har jag nya snygga kläder WIIIIE!

OHWELL. overandout.

Jaha, så har det varit jul!

Jajemen, nu är julen avklarad. Firat jul både hos pappsen och mammsen. Alla verkade bli glada för julklapparna så det var ju skönt! ^^
Jag är också jätteglad, fick nästan allt jag önskade mig! :O Jag är så bortskämd ^^

Ny DVD-spelare (min gamla sprängdes ju:S )
2 Crashdïet skivor
2 Hardcore Superstar skivor
The Sims2 jorden runt
En ny Puma tröjaaa
En ny mössa
En liten necessär från maxfactor
Snygga glas med Elvis och marilyn monroe på
The Chronicles of Narnia (alla sju böcker på engelska och i samma bok woooh) Skitsnigg.


JAG ÄR GLAD.

Och om två dagar kommer Daniel hit :D och då blir det att fira mini-jul igen och sen Nyyyååååååååår YAY jag längtar till nyår ^^

Woohaaah jag måste också försöka hitta tid att gå ner på stan till mellandagsrean! Kul ju! Och så vill jag hitta nåt snyggt att ha på mig på nyårsafton. Och köpa lite nytt smink och så. Kuwl! :)


Anyway, ska väl klä på mig nu och sätta igång den här dagen med ;)

Seeyoualllaterz.

Dagen före dopparedan!

IDAG! iiiihk hjälp!
Jag är trött och jag är bakfull. Men jag är inte stressad, för brevid mig i min skitiga lägenhet ligger en hög inslagna paket! Så jäkla skönt :)

Hade väldigt trevligt igårkväll. Jag och Collo hade en utekväll för oss själva på 55an! Måndagar är så jävla värt att gå ut, inte raggningshetsen som följer med helgerna, och inte det eviga sökandet efter ett bord! Najsnajsfågelbajs.

Lite tråkigare nyheter är att jag under den här julen får uppleva ännu en seperation, den här gången mellan min käre far och hans sambo. Tråkigt är det. Tycker synd om farsgubben, jul ska man vara glad på.
Nåja. Ska hem till honom imorgon och vi ska göra köttbullar ihop. intressant projekt, jag har aldrig gjort det förut men det är ju ett måste om det är jul XD

NÅJA. GOD JUL ALLIHOP. Och lycka till med att fixa allt inför imorgon!

peace

Mitt uppe i Julstöket



herregud vad man har varit upptagen på sistone! Men nu börjar saker och ting äntligen komma på plats, och julefriden börjar infinna sig! ^^ (Fast jag har ganska mycket julstädning kvar att göra...blääää)
Här är en bild från förra året. Julgran + Chico! Awww. Chico älskar att sitta under granen och dricka vatten från julgransfoten hahaha, han känner sig väl fri den lilla rackarn ;)
Nåväl, bäst att jag återgår till städningen, ville bara höra av mig så att ni vet att jag fortfarande lever!

Lycka till med julstöket allihop!

peace

förlåt

förlåt för att jag inte ägnat någon tid för bloggen på sistone.
Kan säga att jag faktiskt behövde den där efterlängtade fyllan.
Kan också säga att jag inte behövde den jävla baksmällan.
Kan också säga att jag jobbar varje jävla dag den här veckan och inte kommer ha så mycket tid för bloggande.
ciao.

RSS 2.0